Wednesday, March 7, 2012

ΦΟΡΚΥΝΑΣ - "ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ" - ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ

LOCATION: CULTURAL CENTER OF ITHAKI - MORFOTIKO KENTRO
TIME: 6-MARCH-2012
SONG: Έκτορας και Ανδρομάχη






Παραμύθι χωρίς όνομα, του Ιάκωβου Καμπανέλη.
Μια εξαιρετική δουλειά της θεατρικής ομάδας “φορκυς” που θα έχει πρεμιέρα την παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 για 3 και μόνο παραστάσεις.
Είμαι εντυπωσιασμένος από το αισθητικό αποτέλεσμα αυτής της θεατρικής παράστασης και πραγματικά αξίζει ένα τεράστιο μπράβο στην ομάδα, τον σκηνοθέτη, τους μουσικούς αλλά και σε όλους όσους συνετέλεσαν με πάθος ώστε αυτή η τιτάνια προσπάθεια να έχει το απροσδόκητα εξαιρετικό σημερινό αποτέλεσμα.
Για μένα ήταν η πρώτη φορά που η φωτογράφιση και κινηματογράφηση μιας παράστασης μετετράπη σε ανάγκη και πάθος από την πρώτη κιόλας ολοκληρωμένη πρόβα. Η σκηνοθεσία, τα σκηνικά, οι ερμηνείες, τα κοστούμια, η μουσική και η μοναδική ατμόσφαιρα που συνθέτουν όλα τα παραπάνω θα συνεπάρουν και τον πιο αυστηρό κριτή!
Δεν πρέπει κανένας να χάσει αυτήν την παράσταση. . .

Σταύρος “delas” Δελλαπορτας






















































all photos by stavros "delas" dellaportas copyright 2002 - 2012 ATTENTION *** Unauthorized copying or use of any of the photographs is Prohibited © 2012 STAVROS "delas" DELLAPORTAS. all rights reserved.





No comments:

Post a Comment

Μπροστά Αετός - Ιθάκη . . . . Μετά την έλευση του Ιανού.

All photos by  stavros "delas" dellaportas  copyright 2002 - 2020 ATTENTION *** Unauthorized copying or use of any of the photogra...